LEKKER NAAR BUITEN! SPONTAAN, ONGEDWONGEN, SFEERVOL.

Wil je eens iets anders dan een fotoshoot in een studio? Ik bied familiefotografie en gezinsfotografie aan op een (buiten)locatie naar keuze. Sfeervol en persoonlijk. Niet te perfect, gewoon met de haren in de wind en vooral met veel plezier. Ik werk niet met afkopen per bestand, maar lever véél foto’s om uit te kiezen.


FAMILIEFOTOGRAFIE OP LOCATIE

Voor grote families is het prettig als we de fotoshoot op een plek doen waar veel ruimte is, zoals een strand, de duinen of een bos. Maar ook de urban look is een optie: bijvoorbeeld middenin de stad of op de NDSM-werf. Laat me vooral weten waar jullie je prettig voelen!
In de fotoshoot van een uur is er genoeg tijd om verschillende dingen uit te proberen om tot de meest spontane foto’s te komen. Ook kan ik in dit uur andere samenstellingen fotograferen, zoals gezinnen afzonderlijk of kinderen en kleinkinderen samen. Alleen maar leuk! Na de fotoshoot lever ik minimaal dertig foto’s af waarmee je afdrukken tot 30x45cm kunt maken, of lever ik een USB-stick met de selectie op volle resolutie.
Maak je niet druk over het weer of de kou: het natuurlijke licht is altijd mooi. Júist mooi met een Hollands wolkenluchtje en in minder warme tijden. Als het regent, verplaatsen we de shoot.

Een familie fotoshoot op locatie kan perfect gecombineerd worden met een sfeerbeeld van een borrel, diner of ander familie uitje. Huisdieren zijn altijd uitgenodigd voor de fotoshoot!

PORTFOLIO

GEZINSFOTOGRAFIE AAN HUIS

Voor sommige gezinnen is juist het thuisgevoel belangrijk om op foto’s vast te leggen. Zij kiezen voor een fotoshoot aan huis. Dit geeft een persoonlijke glans aan de foto’s en zorgt voor een meer documentair beeld.

Wilt u als gezin een mooie herinnering voor later en uw huis als basis voor de fotoshoot? Kies dan voor een fotoshoot aan huis.

BLOG

Meer zien en weten? Bekijk onder het tabje familiefotografie in het menu verschillende mini-blogs van familiefotoshoots en mijn tarieven.