Mijn stijl van fotograferen is journalistiek, sferisch en in het moment. In mijn bruidsreportages vang ik pure emoties, liefde en interactie van het bruidspaar en hun gasten. Het is dan ook niet geheel toevallig dat ik momenteel genomineerd ben voor de Bruidsfoto Award 2019 in de categorie Emotie.
De bruidsparen die mij boeken als hun trouwfotograaf, waarderen mijn ongedwongen en tegelijkertijd intense foto’s.

Ik ben geen opvallende (lees: schreeuwende of middenin-de-zaal-plat-op-mijn-buik-liggende) fotograaf, maar ik ben wel op de juiste momenten op een gezonde manier aanwezig om mensen te enthousiasmeren voor een foto en ervoor te zorgen dat jullie fotoshoot allesbehalve stijf en geposeerd oogt. Ik fotografeer jullie trouwdag zoals jullie het gepland hebben en maak een sfeerreportage van de dag volgens mijn idee van schoonheid: gelukkig, gevoelig en intens.

In het kennismakingsgesprek bespreken we jullie trouwdag, locaties voor de fotoshoot en alles waar jullie vragen over hebben. Ook laat ik wat voorbeeldalbums zien. Schroom niet om mij om advies te vragen, ik loop al aardig wat bruiloften mee.

Na de bruiloft bewerk ik een ruime selectie van de foto’s op kleur en contrast. Jullie krijgen een USB-stick om te bepalen welke foto’s jullie in het album willen opnemen. Hiermee kunnen jullie ook zelf foto’s doorsturen aan gasten of afdrukken maken.

Ik geef alleen zwart-wit foto’s en kleurenfoto’s af, geen mengelmoesjes daarvan. Per reportage zijn dit er minstens 250.

Bekijk vooral mijn portfolio of wat indrukken van mijn bruidsreportages en neem contact met me op als mijn werk als bruidsfotograaf jullie aanspreekt!

Bruidsreportage 
Bruidsfotografie Leiden – Sfeervolle decemberbruiloft in Scheltema
18 februari 2019 by admin 


Bruidsfotografie Leiden. Trouwen tussen kerst en oud en nieuw, dat is extra gezellig! Michiel en Sofia...


Read More
Bruidsreportage 
Buitenbruiloft bij de Engelbertha Hoeve in Leiden
8 januari 2019 by admin 


Bruidsreportage van een feestelijke buitenbruiloft bij Engelbertha Hoeve in Leiden met de kinderen als kers...


Read More
Bruidsreportage 
Bruidsreportage Lisse, landgoed De Olmenhorst
4 oktober 2018 by admin 


Peter & Annemarijn zijn getrouwd! Bekijk hier de bruidsreportage op de Olmenhorst in Lisse.


Read More
Bruidsreportage 
De trouwdag van Reinder & Barbara
1 februari 2018 by admin 


Wat een geweldige dag was dit, de trouwdag van Reinder en Barbara op Landgoed te Werve in Rijswijk. Een dag met veel...


Read More
Bruidsreportage 
Festivalbruiloft Ruigoord Amsterdam
14 november 2017 by admin 


Een bruiloft als één groot festival. Dat was de trouwdag van Willem en Florine. Dat valt ook wel te verwachten...


Read More
Bruidsreportage 
Blije bruidsreportage Vorden: Robert & Maartje
22 januari 2017 by admin 


Wat een feest was dit: de bruiloft van Robert en Maartje bij Kasteel Vorden! Ik mocht er de hele dag bij zijn...


Read More
Bruidsreportage 
Bruiloft Morgan & Mees Amsterdam
1 december 2016 by admin 


Voor de verandering had ik eens een bruiloft in Amsterdam. En dat is natuurlijk zoals je in Amsterdam...


Read More
Bruidsreportage 
Bruidsreportage Leiden, Frank & Noraly: stadhuis en Scheltema theater
15 september 2016 by admin 


Drink je veel thee en houd je van fotografie, dan hebben we een match. Toen ik op mijn telefoon...


Read More
Bruidsreportage 
bruidsreportage Leiden – Stadhuis & Hortus
26 juni 2016 by admin 


    Anne & Ruud wilden eind januari naar Amerika emigreren, dus trouwden zij in het hart...


Read More