Let op: ik ben geen mandjesfotograaf!

…Maar ik vind het wél heel leuk om jullie baby te fotograferen! Ik lever moderne newborn fotografie aan huis waarbij liefde en geborgenheid centraal staan. Zo schep ik in een persoonlijke omgeving een mooie herinnering aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Newborn fotografie aan huis

Gedurende de newborn fotoshoot neem ik de tijd om de pasgeboren baby te fotograferen: voluit en in detail. Maar minstens zo belangrijk vind ik de interactie en liefdevolle momenten tussen moeder, vader en kind, met als achtergrond de sfeer van het huis waarin zij leven. Zo weerspiegelen mijn foto’s het jonge gezinsleven.
Met mijn apparatuur kan ik in alle jaargetijden, in alle huizen fotograferen. Desalniettemin ben ik niet de fotograaf die aan komt waaien met drie lampen, het huis magazinewaardig omtovert en de baby van een glossy huidtint voorziet. Ik werk het liefst met een natuurlijke lichtval en geloof in de kracht van emotie en echtheid.


Een newborn fotoshoot aan huis, ook wel lifestyle newborn fotoshoot genoemd, kan je te allen tijde boeken. Of het nou 1 of 8 weken na de geboorte van de baby is, het maakt echt niet uit. Het gaat er vooral om dat je er zelf klaar voor bent.
Meestal kunnen we (op doordeweekse dagen) binnen 2 weken een afspraak maken. Neem telefonisch of via de mail contact met mij op.
Newborn fotografie aan huis bied ik aan in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest en Noordwijk. En soms zelfs verder weg.
Bekijk hieronder een greep uit de foto’s die ik al van jonge gezinnen mocht maken, of meer gedetailleerd op de blog . En bekijk ook mijn fijne newborn fotoalbums!