Awards

Inmiddels heb ik 7 Masters of Wedding Photography Awards gewonnen. Daar ben ik héél trots op! De Masters of Wedding Photography is een driemaandelijkse competitie in de Benelux waar de lat onder fotografen erg hoog ligt. Het is een juryprijs waarbij het niet uitmaakt of je de meeste vriendjes op Facebook hebt. Een jury van internationale gerenommeerde fotografen bepaalt welke fotografen een award winnen.

This is Reportage

In maart 2020 is mijn foto opgenomen in de veertiende collectie van de internationale wedstrijd This is Reportage. Nog veel meer concurrentie dus. Een prijs voor journalistieke trouwfotografie waar dit keer 12700 foto’s voor ingezonden zijn. Een echte eer!

Nominatie Bruidsfoto Award 2020

Voor 2020 ben ik voor de tweede keer genomineerd voor de Bruidsfoto Award in de categorie bruidegom, met onderstaande foto: het spannende moment van de first look waarop het deze bruidegom allemaal even teveel werd. De Bruidsfoto Award is een publieksprijs. Dit betekent dat de foto met de meeste stemmen uiteindelijk wint. Mocht je dus zin hebben om te stemmen, dan wordt dat erg gewaardeerd en kan dat hier. Let op: er zijn 8 categorieën en je moet in elke categorie je stem op twee foto’s uitbrengen. Alvast veel dank!