Tarieven bruidsfotografie

Mijn prijzen voor bruidsreportages beginnen bij zes uur (aaneengesloten) bruidsfotografie. De kosten hiervoor bedragen 1595,- euro.
Voor elk uur extra vraag ik 125,- euro.
Hier zitten reiskosten bij inbegrepen, lokale parkeerkosten niet.


Aflevering foto's

Afhankelijk van het aantal uren bruidsfotografie lever ik tussen de 250 en 400 foto’s af (waaronder ook zwart-wit exemplaren) op de hoogste resolutie JPG. Je kunt met deze bestanden grote afdrukken laten maken, albums ontwerpen en/of de foto’s op je social media gebruiken, ovv naamsvermelding van Lotje van der Bie/mijn Instagram of Facebook account.

Pakketprijs trouwfotografie

Zes uur trouwfotografie en een professioneel trouwalbum van 25x25cm met 40 pagina’s (20 spreads) kost 1950,-
Voor elk extra gefotografeerd uur wordt 125,- extra in rekening gebracht.

Voorwaarden:
* Een pakket kan alleen voorafgaand aan de bruiloft geboekt worden. Indien dit pas na de trouwdatum wordt besloten gelden andere albumprijzen.
* De pakketprijs is op basis van een linnen omslag met één regel ingegraveerde namen. Voor leer of andere materialen wordt een meerprijs berekend.Trouwalbum (losse bestelling)

Zijn jullie niet toegekomen aan het maken van jullie eigen trouwalbum? In opdracht maak ik ook trouwalbums van trouwreportages die ik eerder heb gefotografeerd, of van andere fotografen. Het is te zonde om het op de computer te laten staan!

25x25cm, 40 pagina’s (20 spreads) met embossing namen op cover 495,-
30x30cm, 40 pagina’s (20 spreads) met embossing namen op cover 575,-
35x35cm, 40 pagina’s (20 spreads) met embossing namen op cover 645,-