• day in a life fotografie Leiden

Day in a Life fotografie

Het fotograferen van het dagelijks leven met jonge kinderen zit vol met mooie momenten. Day in a Life reportages zijn fotoreportages waarin de fotograaf volgt wat er in een huishouden gebeurt, in plaats van een fotoshoot te sturen met aanwijzingen. Natuurlijk is hierin het oog van de fotograaf wel bepalend voor de foto’s die je krijgt. Mijn focus ligt, net als bij alle andere opdrachten die ik doe, in het vangen van kleine, intieme momenten van verbinding en emotie. Momenten waarvan je misschien zelf niet eens doorhebt dat ze er waren.


Een andere focus

Het leuke aan Day in a Life reportages vind ik dat ik kinderen mag volgen in hoe ze dingen doen. Juist het ongeslepen en vrijdenkende vind ik prachtig om te zien en te fotograferen. Dat ze nét een andere focus hebben dan wij. 

Waar sommige fotografen heel streng zijn op het onzichtbare, schuw ik enkele momenten waarop een kind de camera in kijkt, niet. Daar kunnen fantastische portretten uit rollen.

Prijzen

Wil je een fotoreportage van jullie dagelijks leven met de kinderen? Of juist het dagelijks leven van je (groot)ouders vastgelegd hebben nu ze er nog zijn? Of hun oppasmiddag op de kleinkinderen? Ik kom graag langs!

In overleg bepalen we welke dagdelen je gefotografeerd wilt hebben. Bijvoorbeeld het uit bed halen van de kinderen en lunchen, of juist het avondtafereel met eten en het naar bed brengen. Een hele dag is ook mogelijk. Laat het me weten als ik mee kan denken!

Bij een day in a life reportage aan huis ontvang je achteraf, net als bij bruidsfotografie, de hele fotoreportage. Je hoeft dus niet uit foto’s te kiezen. Het aantal foto’s variëreert tussen de 50-250 stuks.
Prijzen:

2 uur 425,-

3 uur 550,-

4 uur 675,- 

Elk extra uur aanwezigheid kost 125,-

In het weekend geldt een weekendtoeslag van 55,-
Vanaf 3 uur fotografie krijg je een fotoalbum 20x20cm met 5 spreads ter herinnering. 

Blog

Day in a Life gezinsreportage 
Dansen bij opa en oma – day in the life fotografie
30 november 2021 by admin 


  Bij opa en oma is het altijd feest! Die uitspraak gaat voor deze kleinkinderen zeker op. Ik fotografeerde...


Read More
Day in a Life gezinsreportage Gezinsfotografie 
Day in a life fotografie Leiden
16 juli 2021 by admin 


Als afwisseling op de fotoshoots die ik elk half jaar bij Machteld, Wijnand en hun kinderen doe, hebben...


Read More