LEKKER NAAR BUITEN! SPONTAAN, ONGEDWONGEN, SFEERVOL.

Wil je eens iets anders dan een fotoshoot in een studio? Ik bied familiefotografie aan op een (buiten)locatie naar keuze. Sfeervol en persoonlijk. Niet te perfect, gewoon met de haren in de wind en vooral met veel plezier. Ik werk niet met afkopen per bestand, maar lever véél foto’s om uit te kiezen.


FAMILIEFOTOGRAFIE OP LOCATIE

Voor grote families is het prettig als we de fotoshoot op een plek doen waar veel ruimte is, zoals een strand, de duinen of een bos. Maar ook de urban look is een optie: bijvoorbeeld middenin de stad of op de NDSM-werf. Laat me vooral weten waar jullie je prettig voelen.
In de fotoshoot van één uur is er genoeg tijd om verschillende dingen uit te proberen om tot de meest spontane foto’s te komen. Ook kan ik in dit uur andere samenstellingen fotograferen, zoals gezinnen afzonderlijk of kinderen en kleinkinderen samen. Alleen maar leuk! Na de fotoshoot lever ik 30-50 foto’s in hoge resolutie JPG bestanden.

PORTFOLIO

  • familiefoto strand Noordwijk
  • foto Leiden

Weersomstandigheden

Maak je niet druk over het weer of de kou: het natuurlijke licht is altijd mooi. Júist mooi met een Hollands wolkenluchtje en in minder warme tijden. Als het regent of stormt, verplaatsen we de shoot.

Een familie fotoshoot op locatie kan perfect gecombineerd worden met een sfeerbeeld van een borrel, diner of ander familie uitje. Huisdieren zijn altijd uitgenodigd voor de fotoshoot!

Geïnteresseerd? Bekijk dan hier mijn tarieven.

Laatste blogs

Familiefotografie Gezinsfotografie 
Niet zomaar een ochtend in Noordwijk
19 juni 2019 by admin 


Ze kwamen vanuit De Bilt naar Noordwijk gereden voor een fotoshoot met hun gezin: Michelle, Jurgen, Yfke...


Read More
Familiefotografie 
Mist! – Fotoshoot Katwijk aan zee
20 januari 2017 by admin 


Tjonge, wat was het mistig in de kerstvakantie! Maar voor de familie van Linda was afzeggen geen optie,...


Read More
Familiefotografie 
Jubileumfotografie Noordwijk aan zee
21 januari 2016 by admin 


Als cadeau voor het 40-jarig huwelijk van haar ouders, vroeg Josephine mij om een fotoshoot met haar...


Read More