erkende journalistieke Bruidsfotografie

Ik werk met veel plezier als bruidsfotograaf in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk, Lisse en Heemstede. Ook word ik weleens gevraagd om bruiloften in Rotterdam en Den Haag te fotograferen. Ik ben gestopt met tellen, maar ik heb minimaal 150 bruidsreportages gemaakt.
Mijn stijl van fotograferen is journalistiek, sferisch en in het moment. Mijn werk wordt regelmatig beloond met internationale awards.
In mijn bruidsreportages vang ik pure emoties, liefde en interactie van het bruidspaar en hun gasten. De bruidsparen die mij boeken als hun trouwfotograaf, waarderen mijn ongedwongen en tegelijkertijd intense foto’s.


Emotie & Verbinding

Ik ben geen opvallende fotograaf, maar wel gezond aanwezig op een bruiloft. Door me tussen de gasten te mengen kan ik op natuurlijke manier heel dichtbij komen en emotionele momenten fotograferen. Ik fotografeer jullie trouwdag dan ook zoals jullie het gepland hebben en maak een sfeerreportage van de dag volgens mijn idee van schoonheid: gelukkig, gevoelig en intens. Emotie en connectie staan centraal in mijn fotografie.

Bij de fotoshoot (als jullie die willen) maak ik gebruik van mijn ervaring als regisseur. Ik kan makkelijk aanwijzingen geven om het jullie gemakkelijk te maken, en dat zie je terug in ontspannen en levendige foto’s. Geen geposeerde, stijve foto’s bij mij!

In het kennismakingsgesprek bespreken we jullie trouwdag, locaties en wensen voor de fotoshoot en alles waar jullie vragen over hebben. Ook laat ik wat voorbeeldalbums zien. Schroom niet om mij om advies te vragen, ik loop al aardig wat bruiloften mee.

Na de bruiloft bewerk ik een ruime selectie van de foto’s handmatig op kleur en contrast. Ik geef alleen zwart-wit foto’s en kleurenfoto’s af, geen mengelmoesjes daarvan. Per reportage zijn dit er minstens 250.

Bekijk vooral mijn portfolio of wat indrukken van mijn bruidsreportages en neem contactformulier met me op als mijn werk als bruidsfotograaf jullie aanspreekt!


laatste blogs

Bruidsreportage 
Bruidsfoto award 2023 gewonnen!
7 oktober 2023 by admin 


Op maandag 18 september heb ik de Bruidsfoto Award 2023 in ontvangst genomen in de categorie bruidegom....


Read More
Bruidsreportage nieuws 
Nominatie Bruidsfotoaward 2023
22 juni 2023 by admin 


In 2020 won ik de Bruidsfotoaward met mijn foto van een geëmotioneerde bruidegom die voor het eerst...


Read More
Bruidsreportage 
Een Leidse stadsbruiloft
24 mei 2022 by admin 


  Petra en Sjoerd, het eerste bruidspaar dat ik fotografeerde nadat alle coronabeperkingen waren...


Read More
Bruidsreportage 
Elegante bruiloft in het Pulitzer Amsterdam
17 januari 2022 by admin 


Van groots en meeslepend naar klein en intiem. Veel bruidsparen hebben de afgelopen twee jaar hun trouwplannen,...


Read More
Bruidsreportage Projecten 
Yes! De Bruidsfoto Award 2020 is binnen!
9 september 2020 by admin 


Afgelopen maandag reisde ik samen met Joris af naar Kesteren voor de prijsuitreiking van de Bruidsfoto...


Read More
Bruidsreportage 
Intieme zomerbruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong
3 juli 2020 by admin 


  Het jaar 2020, we gaan het niet snel vergeten. Met twintig trouwreportages verspreid over het trouwseizoen...


Read More
Bruidsreportage 
Twee nieuwe internationale bruidsfotografie awards
14 april 2020 by admin 


Yess!! Nu ik geen bruiloften kan fotograferen in verband met de Coronacrisis, ben ik extra blij met mijn...


Read More
Bruidsreportage 
De unieke schuurbruiloft van Jeanno & Emmeliek
9 maart 2020 by admin 


  De bruiloft van Jeanno en Emmeliek had twee prachtige trouwlocaties, die helaas allebei al niet...


Read More
Bruidsreportage 
Zomerbruiloft Fort Resort Beemster
6 februari 2020 by admin 


Life is a Rollercoaster Afgelopen september heb ik een prachtige trouwlocatie ontdekt: Fort Resort Beemster...


Read More