Let op: ik ben geen mandjesfotograaf!

…Maar ik vind het wél heel bijzonder om de kraamtijd van een jong gezin te fotograferen. Ik lever moderne newborn fotografie aan huis waarbij liefde en geborgenheid centraal staan. Zo schep ik in een persoonlijke omgeving een mooie herinnering aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Mijn focus? De trots en het delicate gevoel van het ouderschap vastleggen.

Newborn fotografie aan huis

Gedurende de newborn fotoshoot neem ik de tijd om de pasgeboren baby te fotograferen: voluit en in detail. Maar minstens zo belangrijk vind ik de interactie en liefdevolle momenten tussen moeder, vader en kind, met als achtergrond de sfeer van het huis waarin zij leven. Zo weerspiegelen mijn foto’s het jonge gezinsleven. Moet je daarvoor iets doen? Nee, het gaat vanzelf. De overdaad aan liefde waar ik bij jonge gezinnen in terechtkom is prachtig om in zijn puurheid vast te leggen. Ik zal hoogstens zeggen waar je het beste kunt gaan zitten in verband met het licht. En ik zal geduldig helpen om trotse grote broers of zussen ook op de foto te krijgen. Hoe groter de gezinnen, hoe groter de chaos, hoe leuker de newborn shoots!

Met mijn apparatuur kan ik in alle jaargetijden, in alle huizen fotograferen. Desalniettemin ben ik niet de fotograaf die aan komt waaien met drie lampen, het huis magazinewaardig omtovert en de baby van een glossy huidtint voorziet. Ik werk het liefst met een natuurlijke lichtval, flits enkel indirect in en geloof in de kracht van emotie en echtheid. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Kijk dan op deze pagina .


Een newborn fotoshoot aan huis, ook wel lifestyle newborn fotoshoot genoemd, kan je te allen tijde boeken. Of het nou 1 of 8 weken na de geboorte van de baby is, het maakt echt niet uit. Het gaat er vooral om dat je er zelf klaar voor bent.
Meestal kunnen we (op doordeweekse dagen) binnen 2 weken een afspraak maken. Neem telefonisch of via de mail contact met mij op.
Newborn fotografie aan huis bied ik aan in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk en Hillegom. Als het niet te druk is, kan ik ook verder rijden om jonge gezinnen te fotograferen.
Bekijk hieronder een greep uit de foto’s die ik al mocht maken, of meer gedetailleerd op de blog. Ik heb ook een newborn Instagram pagina met mijn laatste werk. Leuke inspiratie!

Newborn Fotoalbum

Bij een newborn fotoshoot kan je een mooi professioneel album bestellen (prijzen vanaf 99,-). Kijk hier voor meer informatie.