Fotoalbum

Bij een mooie fotoshoot hoort een mooi fotoalbum. Ik maak deze graag strak en modern voor je op. Ik stel mijn fotoalbums met zorg samen en kijk hierbij naar verhaal, sfeer, kleur en compositie. Mijn albums worden gedrukt bij een professionele fotodrukker die het niveau van Hema en Albelli ver ontstijgt.
Het mini-album bij een fotoshoot heeft een linnen of velvet cover met eventuele indruk van een titel of naam. Het is 20x20cm groot en bevat 5 spreads, verlijmd op dikke lay-flat PVC. Het album houdt vast als een boek.

De prijs van een fotoalbum met 5 spreads is 89,- zonder titel en 129,- met titel.Luxe fotoalbum met bewaardoos

Het luxe fotoalbum met linnen cover is 25x25cm groot en bevat 10 spreads met dikke lay-flat pagina’s. Er zit een bewaardoos omheen zodat het album beschermd wordt tegen externe invloeden.

Een luxe fotoalbum met houten bewaardoos kost 225,-Fotoboeken

Het is ook mogelijk om in plaats van een fotoalbum, drie soft cover fotoboeken (1x 30x25cm en 2 x 24x20cm) bij te bestellen. Deze boeken hebben een simpele opmaak van 1 foto per pagina en er passen precies 25 foto’s in. Deze boeken hebben stevige pagina’s (250 grams) en er zijn verschillende kleuren (sterren)covers beschikbaar. Leuk om ook aan opa’s en oma’s weg te geven of te bewaren voor de kinderen. De set kan alleen per 3 boeken besteld worden. Prijs per set: 79,-

Bestellen

Fotoboeken of albums zijn alleen gelijktijdig bij een shoot te bestellen. De lay-out van de albums gebeurt in overleg, voor de fotoboeken geef je 25 fotonummers (+ eventueel een cover foto) door na aflevering van de foto’s en die worden chronologisch geplaatst. Meer informatie vind je in de brochure die je ontvangt bij aflevering van de foto’s.