Luxe newborn foto album met bewaardoos

Bij een newborn fotoshoot hoort een mooi newborn fotoalbum. Tijdens de fotoshoot neem ik een voorbeeldalbum mee zodat jullie kunnen beslissen of je deze bij mij af wilt nemen.

Het luxe geboortealbum met linnen cover is 20x20cm groot en bevat 10 spreads met dikke lay-flat pagina’s. Er zit een luxe bewaardoos omheen zodat het album beschermd wordt tegen externe invloeden. Het album houdt vast als een boek. Een geboortealbum is dé manier om al die mooie foto’s van de fotoshoot bij elkaar te hebben in een tastbaar product. En grootouders blijken het ook ge-wel-dig te vinden, zeker als zij op afstand wonen.

Ik stel de albums met zorg samen en kijk hierbij naar verhaallijn, sfeer en compositie. Een waardevol en tastbaar aandenken aan een bijzondere tijd.Tarief

Een luxe geboortealbum van 20x20cm met bewaardoos kost 195,- wanneer deze gelijktijdig met de fotoshoot wordt besteld. Als losse bestelling (bijvoorbeeld als moederdagcadeau) kost het album 225,-
Kopieën voor ouders kosten 95,- per stuk.
Een upgrade naar 25x25cm kost 35,-
Extra spreads kosten eventueel 20,- per stuk.

Fotoboeken

Het is ook mogelijk om in plaats van een luxe album, drie soft cover fotoboeken (1x 30x25cm en 2 x 24x20cm) bij te bestellen. Deze boeken hebben een simpele opmaak van 1 foto per pagina en er passen precies 25 foto’s in. Deze boeken zijn alleen gelijktijdig bij de shoot te bestellen en kosten 69,- per 3 stuks.
Er zijn verschillende kleuren (sterren)covers beschikbaar. Ook met foto op de voorkant.