informatie

Veel mensen voelen zich onzeker of ongemakkelijk bij het maken van een portretfoto door een onbekende fotograaf. Daarom vind ik het belangrijk dat de sfeer ontspannen is en dat er tijd en ruimte is om aan de camera te wennen. Ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent op een foto en als daarbij jouw lachrimpels te zien zijn, weten we dat we niet hebben gedaan alsof.

Als je een fotoshoot boekt, overleggen we samen welke sfeer goed bij jou past en kiezen we een bijpassende locatie uit. Aldaar probeer ik meerdere dingen zodat je altijd een paar prachtige foto’s uit kunt kiezen.


Tarief

Een fotoshoot voor een portret duurt 30-45 minuten en is te boeken voor 295,- inclusief btw. Na afloop mag je 10 foto’s uitkiezen. Deze bewerk ik op kleur, contrast en oneffenheden en stuur ik je digitaal in hoge kwaliteit JPG formaat toe. De mogelijkheid om meer foto’s af te nemen, is er ook.
Bij een fotoshoot voor een portret zit ook een licentie voor zakelijk gebruik, waardoor je de foto voor je bedrijf in kunt zetten, ook als naamsvermelding van de fotograaf niet mogelijk is.