informatie

Veel mensen voelen zich onzeker of ongemakkelijk bij het maken van een portretfoto door een onbekende fotograaf. Daarom vind ik het belangrijk dat de sfeer ontspannen is en dat er tijd en ruimte is om aan de camera te wennen. Ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent op een foto en als daarbij jouw lachrimpels te zien zijn, weten we dat we niet hebben gedaan alsof.
Mijn voorkeur bij het maken van een portretfoto gaat uit naar een natuurlijke omgeving. Simpelweg omdat je hierdoor meer kleur en sfeer in de foto krijgt.

Als je een fotoshoot boekt, overleggen we samen welke sfeer goed bij jou past en kiezen we een bijpassende locatie uit. Aldaar probeer ik meerdere dingen zodat je altijd een paar prachtige foto’s (5 stuks) uit kunt kiezen.

Een fotoshoot voor een portret duurt een half uur en is te boeken voor 235,95 inclusief btw. Je kunt met de bestanden die ik aflever afdrukken laten maken, albums ontwerpen en/of de foto’s op je social media gebruiken, bij voorkeur met naamsvermelding.
Bij een fotoshoot voor een portret zit ook een licentie voor zakelijk gebruik, waardoor je de foto voor je bedrijf in kunt zetten, ook als naamsvermelding fotograaf niet mogelijk is.

Boudoir en Naaktfotografie

Voor vrouwen bied ik ook boudoir- en naaktfotoshoots aan. Hiervoor neem ik meer tijd dan voor gewone portretfotografie. In een twee uur durende fotosessie aan huis neem ik de tijd om jou op een elegante en artistieke manier vast te leggen. Ik houd van suggestieve, delicate en sensuele fotografie, dus niet van ordinair en plat. Een boudoir fotoshoot kost 395,- excl. reiskosten voor 2 uur fotografie. Vooraf maken we kennis via Skype, ook om wensen en ideeën te bespreken.

Boek een fotoshoot als cadeau aan jezelf of aan je geliefde. Neem voor meer informatie contact met mij op.