tarieven newbornfotografie

Een newborn shoot van c.a. 1,5 uur kost €395,-, inclusief BTW, inclusief 35 foto’s naar keuze.
Reiskosten tot 10km van Rijnsburg zijn bij de prijs inbegrepen. Hierbuiten zijn de kosten 0,35 cent per kilometer vanaf Oegstgeesterweg 246, Rijnsburg.

In de weekends geldt de weekendtoeslag van 45,-

  • newborn fotoshoot Den Haag
  • newborn fotoshoot Den Haag

Aflevering bestanden

Na de fotoshoot ontvang je een mapje foto’s waaruit je 35 foto’s kunt kiezen die je wilt afnemen en een bestelformulier. Per foto mag je aangeven of je deze in kleur of zwart-wit bewerkt wilt hebben. De uitgekozen foto’s bewerk ik op kleur (of juist zónder kleur), contrast, hier en daar een oneffenheidje en lever ik digitaal af in hoge resolutie JPG formaat. Dit duurt ongeveer 2 weken. Extra foto’s zijn te bestellen voor 7,50 euro per stuk, of 10 stuks voor 50,-
Wil je alle foto’s die ik je gestuurd heb afnemen? Of dat ik jullie na de fotoshoot verras met c.a. 70 bewerkte foto’s? Dan reken ik 495,- euro. Bij het bewerken van foto’s maak ik dan de keuze of een foto in kleur of zwart-wit het mooiste is. Je ontvangt dus een foto óf in zwart-wit of in kleur, maar het merendeel zal kleur hebben. Wil je iets anders? Alleen kleurenfoto’s of zwart-wit foto’s? Geef dit dan nadrukkelijk vooraf aan, dan kan ik hier rekening mee houden in de nabewerking.

Eventuele naleveringen (foto’s omgezet in kleur ipv zwart-wit of andersom ná aflevering van de bestanden) kosten 10,- per foto en moeten binnen 2 weken aan mij doorgegeven worden.


Tips

Heb je geboekt? Leuk! Bekijk hier mijn tips voor de voorbereiding!

Reviews