Zakelijke fotografie

Laat jezelf als ondernemer zien! Ik loop graag mee met jouw bedrijf om interactie met klanten, locaties en natuurlijk jou in beeld te brengen. Sfeer, echtheid, en momentopnames vind ik belangrijk om terug te zien in mijn zakelijke fotografie.
Dus heb jij, bijvoorbeeld voor jouw website, een sfeerimpressie van jouw bedrijf nodig inclusief een mooi portret of juist content voor jouw blogs… Dan hoor ik graag jouw wensen en denk ik mee over ideeën.


Regisseur

Ik ben opgeleid als scenarioschrijver en regisseur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Toch moet je mij niet zien als iemand die jou met een vooraf uitgelijnd plan vanuit haar stoel commando’s geeft. Ik kijk naar de persoon en de (werk)omgeving waarin ik fotografeer en naar wat er nodig is om de juiste uitstraling te bereiken zodat de foto’s goed bij jouw website passen. Met minimale sturing bied ik je mogelijkheid om los te komen van een pose en de vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Het resultaat is een verrassende explosie van samengebundelde talenten.

Opdrachtgevers

Bedrijfsfotografie 
zakelijke content Leiden Spa Massages
6 juli 2021 by admin 


Voor zijn nieuwe massagesalon Leiden Spa Massages in Leiden benaderde Cees mij om foto’s te maken...


Read More
Bedrijfsfotografie 
Bedrijfsfotografie psychologiepraktijk Blossom Noordwijk
16 maart 2021 by admin 


Psycholoog Roos werkt veel met kinderen en wilde nieuwe foto’s voor haar website. Een combinatie...


Read More
Bedrijfsfotografie Projecten 
Bedrijfsfotografie Katwijk – Clusius Craft Distillers
9 maart 2020 by admin 


Om meteen maar met de deur in huis te vallen: op dit bedrijf ben ik super trots. Het is het bedrijf van mijn...


Read More
Bedrijfsfotografie 
Website content Pilates Studio Leiden
9 maart 2020 by admin 


Ooit heb ik een portretserie voor Natasha gemaakt. Daarom benaderde zij mij nu om foto’s te maken...


Read More
Bedrijfsfotografie Projecten 
Fashion shoot: MyStyle Leiden
1 maart 2020 by admin 


Op een regenachtige ochtend in 2018 werd ik gebeld door Helma. Zij had net haar nieuwe kledingwinkel...


Read More
Bedrijfsfotografie 
fotografie Verloskundigenpraktijk Amersfoort
21 februari 2020 by admin 


Verloskundigen Amersfoort was aan een nieuwe content voor de website toe, dus mocht ik weer foto’s...


Read More
Bedrijfsfotografie 
zakelijke portretfoto’s Facility Portal
17 januari 2020 by admin 


Facility Portal is een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau en beschikt over een groot netwerk...


Read More
Bedrijfsfotografie 
Kinderverwijspraktijk Uitblinkers
4 januari 2020 by admin 


  De kindertandartsenpraktijk Uitblinkers in Leiden gaf mij de opdracht om lifestyle foto’s...


Read More
Bedrijfsfotografie 
Visser Health Coach
8 maart 2017 by admin 


Visser Health Coach is een studio met personal trainers in Leiden. Voor de website en voor blogs op social...


Read More