zakelijke portretfotografie

SPRANKELEND EN AUTHENTIEK
Wat moet een professioneel portret uitstralen? Betrouwbaarheid, volwassenheid, elegantie en sprankeling. Daarbij vind ik het belangrijk dat je jezelf herkent in een foto. Dat is mijn visie.
Natuurlijk is het lastig om op de foto te gaan. Daar houd ik rekening mee. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en dat er tijd en ruimte is om aan de camera te wennen. Daarom babbel ik tegen je als ik foto’s van je maak: ik maak contact. Zo is er altijd wel een moment waarop je net even niet aan het poseren was en jouw persoonlijkheid naar voren komt.
Ik maak portretfoto’s op jouw werkplek of op een andere locatie, bijvoorbeeld in de stad, een café of in de duinen.
Als je een fotoshoot boekt, overleggen we samen welke sfeer goed bij jou past en kiezen we een bijpassende locatie uit. Aldaar probeer ik meerdere dingen zodat je altijd een paar prachtige foto’s (5 stuks) uit kunt kiezen.
Ik bewerk de afgeleverde foto’s op kleur en contrast en retoucheer eventuele niet-permanente oneffenheden. Voor een plotseling opgekomen bultje hoef je dus niet af te bellen 😉
Voor uitgebreid retoucheren reken ik een meerprijs.


Tarief

Een fotoshoot van 30-45 minuten op locatie voor een zakelijke portretfoto en aflevering van 10 beelden naar keuze kost 245,- excl. 21% BTW en reiskosten. Heb je meer beeldmateriaal nodig voor jouw website of social media? Kies dan een pakket.

Er is ook de mogelijkheid om voor de shoot verzorgd te worden door een visagist/hair stylist. Dit kost ongeveer 150,- extra. Heb je hier interesse in, laat het mij dan weten, dan stuur ik je meer informatie.

Voor portretten voor bedrijven met meerdere medewerkers maak ik graag een offerte op maat. Mail mij bij interesse voor een prijsopgave!

Licentie

De bestanden die je kiest zijn inclusief een licentie voor zakelijk gebruik, dat wil zeggen:
– geldig voor onbepaalde tijd
– voor de promotie van het bedrijf dat op de factuur staat
– naamsvermelding is niet nodig als het medium of de lay-out dit niet toestaat
– online en in print voor flyers en publicaties tot formaat A0
– geldig voor de 1e druk van boek
– zonder geografische beperkingen